FOGLALÁS ÉS AJÁNLATKÉRÉS
KÉNYEZTESSE TESTÉT
WELLNESS
RÉSZLEGÜNKBEN


Szolárium

Szeretne minél hamarabb egészséges, szép barna bőrrel rendelkezni? Fekvő szoláriumunkkal egészségesebben alapozhat, illetve érheti el vagy tarthatja fenn a barna bőrszínét.

Fitness terem

Kondicionáló termünkbe minden korosztályból várjuk a sportolni vágyó vendégeket. Korszerű erősítő gépekkel elképzelései szerint formálhatja, erősítheti izomzatát.Jakuzzi

Reggel felfrissít, este megnyugtat! Ha a napi fáradtság és stressz ellen nem tud megoldást, akkor a 36-37 C-os jakuzziban eltöltött 25-30 perc biztos megoldás a problémáira. A hidromasszázs a víz és a levegő megfelelő elegyével alkotja a masszírozó vízsugarat, mely felgyorsítja a vérkeringést, megnöveli a sejtek oxigénellátását, ellazítja az izmokat, serkenti az endorfin (boldogsághormon) termelődést, amely a test természetes fájdalomcsillapítója..
Finn és Infraszauna

Frissítő hatását a 80-90°C-os hőmérséklet biztosítja, mely a szívre s a vérkeringésre is jó hatással van, míg bőrünk bársonyos lesz tőle. Segít szervezetünknek megszabadulni a méreganyagoktól, hatékony érregeneráló hatású. Ezt a méregtelenítő hatást megtapasztalhatja, ha 10-15 percre beül a, majd hideg zuhannyal felpezsdíti vérkeringését. Az Infraszaunánál pedig a 40-60°C-os infrasugár a bőrfelszín alá jutva az erősíti az immunrendszert.